Teinpä tässä päivänä eräänä suklaisen juustokakun, jonka pohja epäonnistui täysin. Pohjaan ei tullut kuin suklaakeksejä ( tehosekoittimessa murusiksi) ja sulatettua voita. Sekoitettiin yhteen ja ohjeessa sanottiin, että esipaista pohjaa 5min. Tein työtäkäskettyä ja loput ainekset (mascarponet, sulatettu suklaa jne..) sekaisin ja soossi päälle ja takaisin uuniin. Illemmalla ajattelin nauttia pala kakkua ja pohja maistui karmealle, palaneelle. Kuorin päällisen pois ja söin hiemen sitä kun se maistui ihan ok:lta. Että ei tosiaan ihan joka kerta onnistu vaan ei pidä lannistua!

Eilen kävi kaverit kylässä niin päädyin leipomaan hyväksi todetun aprikoosi-suklaa kuivakakun ja hyvää oli.

Äidillä/mummilla on syntymäpäivä ensi sunnuntaina ja hän on ollut viikon verran nyt sairaana. Sanoi ettei jaksaisi mitään syntymäpäiviä pitää ja pohti tulisivatko meille karkuun.. Tulkaa vaan ja ainakin saisin mahdollisuuden kyhätä ja kokeilla jotakin uutta kakkureseptiä ja korsitelutekniikkaa.... Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku. Ehkäpä saan siin materiaalia tänne ensi viikonloppuna.