Etsiskelen maailman parasta ( ja helpointa) kahvikakkua, joka nimenomaan ei saisi olla kuivaa. Tämän ohjeen löysin Kyökkipiika Katin blogista ja päätin kokeilla kun tuntui niin helpolta .
Ohje:
5 dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
1 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
3 dl mustikkajogurttia (itse käytin marjajogurttia, joka sisälsi mustikkaa, harhunvatukkaa, vadelmaa ja mansikkaa)
2 munaa
200 g sulaa margariinia
Tosiaan kaikki aineet sekoitettiin vain keskenään. Paista rasvatussa ( en rasvannut kun käytin silikoonivuokaa) vuuassa 175 asteessa n. 45 minuuttia.
Kostea ja tiivis kakku on parhaimmillaan jääkaappikylmänä. Eri jogurttimakuja vaihtelemalla saat uudenmakuisia kakkuja:)
Kakkua olen maistanut vasta näin lämpimänä, mutta hyvältä ja makoisalta maistuu.
Kommentit