Etsiskelen maailman parasta ( ja helpointa) kahvikakkua, joka nimenomaan ei saisi olla kuivaa. Tämän ohjeen löysin Kyökkipiika Katin blogista ja päätin kokeilla kun tuntui niin helpolta .

DSC01003-normal.jpg

Ohje:

5 dl vehnäjauhoja

3 dl sokeria

1 tl soodaa

1 tl vaniljasokeria

3 dl mustikkajogurttia  (itse käytin marjajogurttia, joka sisälsi mustikkaa, harhunvatukkaa, vadelmaa ja mansikkaa)

2 munaa

200 g sulaa margariinia

Tosiaan kaikki aineet sekoitettiin vain keskenään. Paista rasvatussa ( en rasvannut kun käytin silikoonivuokaa) vuuassa 175 asteessa n. 45 minuuttia.

 Kostea ja tiivis kakku on parhaimmillaan jääkaappikylmänä. Eri jogurttimakuja vaihtelemalla saat uudenmakuisia kakkuja:)

Kakkua olen maistanut vasta näin lämpimänä, mutta hyvältä ja makoisalta maistuu.