Banaanit olivat sen verran kypsiä ettei ainakaan meillä kukaan tykkää syödä niin kypsiä banaaneja, joten piti kehitellä jotain niistä perjantaina. Ajattelin, että kääretorttuhan on aina nopea tehdä. Tein tumman pohjan eli normaali kääretorttuohjeeseen lisäsin vai kaakaon.

Sisälle vatkasin 2dl vispikermaa ( päivämäärä rupesi siinäkin lähestymään, kaksi yhdellä iskulla siis.), rahkaa,kaksi banaania ihan vaan kädellä karkeasti muussattuna, avonaisesta suklaalevystä n. 10 palaa veitsllä karkeaksi rouheeksi, vaniljasokeria 1 tl ja sokeria 2tl.

Kuvaa tästä kääretortusta en ottanut, koska päällinen halkeili rumasti. Minulla muuten aina tuppaa halkeilemaan tuo päällipinta, osaisiko joku sanoa syyn moiseen?!?! Joten kauniita kääretorttuni eivät ole, mutta hyvää tämä oli maualtaan. Vieraille en siis koskaa tee kääretorttua tuon ulkonäkongelman vuoksi.