Tänä vuonna päätin kokeilla sitä mitä jo kaikki muutkin ovat kokeilleet eli Caipirinhakakkua. Tässä muunnelmani:

Pohja:

10 digestivekeksiä
50 g voita

Täyte:
1 pussi Santa Maria Caipirinha Drink mix-seosta
200 g Violan maustamatonta tuorejuustoa
3 dl kuohukermaa
2,5dl tomusokeria ( ohjeessa 3dl, mutta olen kuullut sen olevan turhankin makeaa)
1 rkl vaniljasokeria
½ rkl liivatejauhetta
½ dl kylmää vettä

Koristelu:
Persikkaa, viinirypäleitä ja pakasteesta mansikoita

VALMISTUS
Murskasin digestivekeksit tehosekoittimella. Sulatatin voin ja sekoitin joukkoon keksimurut. Levitin seoksen irtopohjavuokaan (halkaisija 24 cm), jossa on leivinpaperi pohjalla. Liotin liivatejauheen kylmässä vedessä kattilassa, jonka jälkeen kuumensin liivatejauheseoksen varovasti liedellä. Vatkasin kerman vaahdoksi. Sekoitin keskenään drinkmixin, tuorejuuston (alkuperäisessä ohjeessa taisi olla philadelphiajuustoa), tomusokerin ja vaniljasokerin. Tähän lisäsin liivateseoksen hyvin sekoittaen. Lopuksi kermavaahto. Levitin täyteen vuokaan ja laitoin jääkaappiin yöksi hyytymään . Aamulla koristelin hedelmillä ja marjoilla. Olisin halunnut kakun päälle tuoreita mansikoita, limenpaloja ja kiwiä, mutta lähikaupassa ei näistä ollut mitään hyllyssä (joten piti keksiä plan B).