Tänään näin Rouva Täytekakun blogissa skonssien ohjeen, joten päätin tehdä niitä meille iltapalaksi glögin kera. Tällä viikolla ollaankin jo parin iltana syöty joulutorttuja niin vaihtelu virkistää.

Tässä samainen ohje, joka löytyy siis myös Rouva Täytekakun blogista:

4 dl vehnäjauhoja

1/2 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

2 tl leivinjauhetta

1/4 tl suolaa

100 g  voita

1 muna

1 dl maustamatonta jogurttia

1/2 dl rusinoita

 

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi voi sekaan. Lisää jogurtti, muna ja rusinat ja sekoita nopeasti taikinaksi. Tee taikainasta tanko, jonka leikkaat 12 osaan parin sentin kiekoiksi.  Paista kiekot 200 asteessa n. 10- 15 minuuttia.