Eipä juuri tule käytettyä mikroa muuhun kuin sulattamiseen tai ruuan lämmittämiseen. Mutta nyt päätin pikapikaa väsätä suklaakakun mikrossa kun ihan sattumalta löytyi kaapin perukoilta 100g suklaalevy ja onhan nyt kuitenkin viikonlppu ja ja ja....

Tämä ruusuvuoka oli silikoonisista pienin mitä minulla on, joten ei muuta kuin sillä sitte.

OHJE:

100 g taloussuklaata

100 g margariinia

3 munaa

1 dl sokeria

1 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

 

Sulata suklaa ja margariini mikrossa. Sekoita munat ja sokeri. Yhdistä kuiva-aineet ja lopuksi suklaa-margariiniseos.

Voitele vuoka ( minusta silikoonivuokaa ei tarvitse voidella) ja kaada taikina vuokaan. Kypsennä mikrossa 6 minuuttia. Mutta nyt joudun myöntämään ettei tiedä minkä tehoinen meidän mikro on , suht tehokas sanoisin. 5min. kohdalla tiirailin jo, mutta annoin olla vielä hetken.

Tähänhän voisi jäähtyneenä sirotella esim. tomusokeria päälle, mutta maistui se ihan näinkin.