Työkaverit marmatti kun ole nyt viikon verran leiponut kaikille muille ( tarhaan, koululle) kahvikakkuja mutten heille. Joten uunissa on parasta aikaa kokeilu bantoffee puolukasta.

Pohja: 400g (eli 1pkt) pakastemurotaikinaa ( normaalisti teen pohjan kekseistä sekä marg/voista)

Täyte: puolukka survosta

1tlk kondensoitua maitoa

2,5 dl Flora vispiä

tomusokeria ja kanelia

Pinnalle: jotakin koristelua (kerron sitten myöhemmin kun saan valmiiksi)

Sulatin murotaikinan ohjeen mukaan n. tunti. Painelin sen piirakkavuoan pohjalle sekä reunoille. Pistelin pohjaa haarukalla ja pingotin reunoihin foliopaperista sellaisen pannan. 200 asteessa n.20 min alimmalla ritilätasolla.

Jäähdytin pohjan ennenkuin laitoin pohjalle hieman puolukkasurvosta. Survoksen päälle tuli sitten jo aiemmin valmistamani kondensoitumaito ( toffee). Vaahdotettuun flora vispiin ajattelin sekoittaa hieman tomusokeria sekä kanelia.

Sitten puutuu enää koristelu. Kuva seurannee myös perästä.

Voi EI, unohdin sitten ottaa sen kuvan! Mutta ihan hyvää oli.